Minőségi tetőfelújítás profi kivietelezéssel, garanciával!

Tetőfelújítást tervez? Szeretne már végre megszabadulni a régi tető által okozott örökös gondoktól és teljes tetőrendszerre van szüksége? Cégünk vállalja házának teljes tetőfelújítását, tetőjavítását

Hivjon minket: 06 30 376 1989
Hívja munkatársunkat és kérje árajánlatunkat!

Kérje ingyenes árajánlatot!

Kérjen árajánlatot palatető felújításra!

Régi tetők teljes, profi felújítása garanciával!

Legyen szó palatetőről, cseréptetőről, zsindelyről vagy trapéztető felújításról, ha tető, akkor biztosan tudunk segíteni

Cégünk sokéves tapasztalattal rendelkezik különböző tetőfedések felújításában, legyen szó palatetőről, zsindelytetőről bádogos tetőről vagy cserepes tetőfedésről. A tetőfelújításokat a tetőszerkezet cseréjével vagy javításával is elvégezzük, ha szükséges. Szakmai tanácsokkal segítjük megrendelőinket, garantálva a profi kivitelezést és az időállóságot.

Kérjen árajánlatot egyszerűen most!

Hívjon minket most! 06 30 376 1989

Lengnépszerűbb tetőfelújításaink:

Venkler Tetőfedő

Palatető felújítása

A régi palatető felújítása többféleképpen is lehetséges. A felújításának leggyakoribb módja, amikor a régi palára valamilyen fedő anyagot raknak. Emellett azonban a pala cseréjével is felújítható a tető.

Venkler Tetőfedő

Cseréptetők felújítása

Kerámia cserepes vagy beton cserepes tetőfelújításnál már szükség lehet a régi tető bontására és a tetőszerkezet megerősítésére vagy újra építésére. Kérje ingyenes árajánlatunkat!

Venkler Tetőfedő

Zsindelytetők felújítása

Ha a zsindelytető annyira elöregedett, hogy a felújítása festéssel nem lehetséges, akkor alkalmazhatjuk az átfedést. Ennek a technológiának a lényege, hogy a palára egy újabb réteg tetőfedő anyagot építünk fel.

Venkler Tetőfedő

Lemeztetők felújítása

Vállaljuk különböző lemeztetők felújítását, legyen az trapézlemezes fedés vagy rézlemezes tetőfedés. Egyedi ajánlatunkért forduljon hozzánk bizalommal. Kérje ingyenes árajánlatunkat.

Tetőfelújítás cserepeslemezzel, trapéz vagy korcolt fedéssel.

Kérjen ajánlatot most tetőfedésre vagy tetőfelújításra. Most akár 20% kedvezménnyel. 06 30 376 1989

Milyen tetőfedéseket vállalunk:

Venkler Tetőfedő

Cserepes tetőfedés

A kerámia vagy beton tetőcserép a legnépszerűbb tetőfedési megoldás. Csak természetes anyagokat tartalmaz, hosszú élettartamú, megbízható megoldás, ha a klasszikus megoldások híve.

Venkler Tetőfedő

Cseréplemezes tetőfedés

A cserepeslemezes tetőfedés egy olyan népszerű módszer, amelynek fő vonzereje az ára – a többi tetőfedő anyag töredékébe is kerülhet. Megjelenése esztétikus, tartós és időtálló.

Venkler Tetőfedő

Állókorcos tetőfedés

Az állókorcos tetőfedés technikája kiválóan alkalmas nagy területek fedésére, burkolására. Kitűnő minőségének köszönhetően, bármilyen tetőfelület fedését lehetővé teszi.

Venkler Tetőfedő

Trapézlemezes tetőfedés

A trapézlemezes tetőfedés ideális választás ipari épületek, tárolók és garázsok fedésére. Négyzetméter ára nagyon kedvező, strapabírása pedig egyedülálló.

Venkler Tetőfedő

Zsindelyes tetőfedés

A zsindelyes tetőfedés kitünő megoldás kerit építmények, teraszok tetőfedésére. Jó hangszigetelő tulajdonséggal rendelkezik, bár élettartalma rövidebb a zöbbi tetőfedő anyaghoz képest.

Venkler Tetőfedő

Rézlemezes tetőfedés

A réz, rézlemez felhasználása az építészetben nagyon régi múltra tekint vissza. A nemesréz tetőfedés nemcsak szép és értékes, de rendkívüli módon tartós és megbízható is.

Garantált minőség, korrekt árakkal!

Miért válasszon minket?

Ingyenes árajánlat és munkafelmérés a hét minden napján!
  • Ingyenes felmérés
  • Részletes árajánlat
  • Biztos céges háttér
  • Anyagbeszerzés
  • Tiszta munkavégzés
  • Szakképzett munkaerő
  • Felelősségbiztosítás
  • Garancia a munkákra
Hívjon minket most! 06 30 376 1989
Image

Hívjon most és kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Vállalkozásunk évtizedek óta szolgálja ügyfeleit, elkötelezve a minőségi tetőfedés iránt. Kapcsolat
Hívjon most!